%30 Ördek Göğsü (9.1.1), %25 Sığır Eti ve Yan Ürün (9.1.1), %10 Buğday Unu (1.11.4), %10 Gliserin (13.8.2), %6 Yer Fıstığı Unu (2.6.2), %6 Sorbitol (13.5.5), %5 Monok Nişasta (4.6.2), %5 Morina (10.4.1), %2 Buğday Proteini (1.11.15), %0.5 Sodyum Klorür (11.4.1)
Teknolojik Katkılar
- Duyusal Katkılar ve Koruyucular,
- Bağlayıcılar – %0.25 Ksantan Gam (E415),
- Koruyucular – %0.25 Potasyum Sorbat (1k202).
Analitik Bileşenler
- %43 Ham Protein,
- %26 Karbonhidratlar,
- %20 Nem,
- %5 Ham Kül,
- %4 Ham Yağlar veKatı Yağlar,
- %2 Ham Lif.
Enerji: 1900kcal/kg